Τι είναι η New Forum Card (N.F Card);

Η Ν.F Card είναι μια κάρτα η οποία εξασφαλίζει στους κατόχους της, μέλη του N.F Club, προνόμια, προσφορές και εκπτώσεις που παρέχονται από ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και ούτε σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τράπεζες ή άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες.

Η χρήση είναι απλή. Με την επίδειξη και χρήση της στα ταμεία των συμβεβλημέων καταστημάτων, όλα τα μέλη απολαμβάνουν τις εκπτώσεις και τα προνόμιά της!

 

Σε ποιους απευθύνεται και πως λειτουργεί;

Η Ν.F Card παρέχει αποκλειστικές προσφορές, προνόμια και εκπτώσεις στα μέλη του Ν.F Club, τα οποία αποτελούν πελάτες της. Η καταχώρηση της επιχείρησής σας στο N.F Club γίνεται με μια πολύ απλή και σύντομη διαδικασία. Η κάρτα και ο κατάλογος είναι ιδιοκτησία της εταιρείας New Forum που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στο χώρο του μάρκετινγκ, με καινοτόμες ιδέες και στρατηγικές ανάπτυξης με έμπειρους και καταξιωμένους ειδικούς του χώρου.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις παρέχουν προσφορές και εκπτώσεις προς τους κατόχους της Ν.F Card και ταυτόχρονα απολαμβάνουν τα προνόμια της ολοκληρωμένης προβολής και προώθησης της επιχειρησής τους καθώς και επιστροφή χρημάτων μέσω του προγράμματος της New Forum.

 

Πως προβάλλεται η επιχείρησή μου από την New Forum Card;

Με την ένταξη της επιχείρησής σας στο δίκτυο συνεργατών μας, η επιχείρησή σας θα προβάλλεται σε όλους τους κατόχους της Ν.F Card από τον Δεκέμβριο του 2013. Όλοι οι κάτοχοι των καρτών θα ενημερώνονται καθημερινά για τις προσφορές και τα προνόμια που τους παρέχει η κάθε επιχείρηση και έτσι ο κάθε επιχειρηματίας επωφελείται από την αγοραστική τους δύναμη.

Σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση, τοποθετείται σε εμφανές σημείο συνήθως κοντά στο ταμείο, ειδική σήμανση που γνωστοποιεί στους κατόχους καρτών, την συνεργασία της επιχείρησης στο πρόγραμμα της Ν.F Card.

Η Ν.F Card γίνεται ολοένα και πιο γνωστή μέσα από τις προωθητικές ενέργειες της κάρτας, τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τις ενημερώσεις προς τους κατόχους των καρτών. 
Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την ιστοσελίδα newforum.eu, μέσω στοχευμένων προωθητικών ενεργειών στα social media (Twitter, Facebook, κλπ), μέσω διαφημιστικών σποτ και τηλεοπτικών εκπομπών, μέσω διαφημίσεων στο ραδιόφωνο καθώς και με άμεση επικοινωνία της εταιρείας με τους πελάτες μέσω newsletter.

 

Ποια είναι τα οφέλη και τα προνόμια της επιχείρησής μου από την ένταξή της στο New Forum Club;

 

  • Η επιχείρησή σας αποκτάει αναγνωρισιμότητα από ένα ευρύ αγοραστικό κοινό σε όλη την Ελλάδα καθώς προβάλλεται διαρκώς μέσα από τις προωθητικές ενέργειες της New Forum, τόσο μέσω του καταλόγου της, όσο και μέσω των social media της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου αλλά και του Τύπου.
  • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας σημαίνει αύξηση των πωλήσεων αλλά και πιθανές νέες συνεργασίες.
  • Αύξηση της επισκεψιμότητας στη δική σας ιστοσελίδα.
  • Επιπλέον προνόμια και αποκλειστικότητες που θα ανακοινώνονται καθ' όλη την διάρκεια του έτους από την
  • New Forum και θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του New Forum Club και τα οποία συνδυαστικά
  • με τις δικές σας προσφορές θα εκτοξεύσουν τις πωλήσεις σας, ενισχύοντας την εταιρική σας θέση ένταντι των ανταγωνιστών.
  • Συμμετοχή στα επενδυτικά προγράμματα της New Forum και κατ' επέκταση μερίδιο από τα κέρδη!

 

Η New Forum είναι δίπλα σε κάθε συμβεβλημένο μέλος και κάθε επιχειρηματία, μέσω των έμπειρων και καταξιωμένων συμβούλων της, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές και υποστήριξη σε ότι αφορά την καλύτερη προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.94.25.056 ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , ενημερωθείτε αναλυτικά για την N.F Card και τα προνόμιά της, καθώς και να βρούμε μαζί τον καλύτερο τρόπο προβολής και προώθησης της επιχείρησής σας.

 

Go to top