Η New Forum είναι μια πολλά υποσχόμενη εταιρεία, απαρτιζόμενη από συνεργάτες πολύπειρους, και με μεγάλες διακρίσεις.

Δεν υποσχόμαστε απλώς, αλλά πραγματοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πληθώρα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, υλοποιώντας έτσι την δέσμευσή μας να μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι καλύπτοντας και την παραμικρή σας απαίτηση.

Έχοντας κατά νου τις ανάγκες και την ταχύτητα με την οποία εξελίσσονται τα πράγματα σήμερα, έχουμε εντάξει στις υπηρεσίες μας ασφάλειες αυτοκινήτου, ζωής, υγείας, συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Με τους καταρτισμένους και καταξιωμένους συμβούλους επιχειρήσεων που διαθέτουμε στο δυναμικό μας, παρέχουμε πολύτιμη στήριξη τόσο για τα “πρώτα σας επιχειρηματικά βήματα” όσο και για την ανάδειξη της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης σας, υπηρεσίες διοργάνωσης σεμιναρίων και συνεδρίων, δραστηριότητες δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, υπηρεσίες έρευνας αγοράς και παρόμοιες αυτών.

Πραγματοποιώντας μια “βόλτα” στους ιντερνετικούς μας διαδρόμους θα μας γνωρίσετε καλύτερα, αλλά θα διακρίνετε σαφώς και το γιατί πρέπει να μας εμπιστευτείτε.

Η New Forum με τις φιλόξενες εγκαταστάσεις της και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της είναι πάντα στην διάθεση σας και για μια κατ' ιδίαν συνάντηση.

 

 
   


 

Φιλοσοφία

Η εταιρεία New Forum οικοδομήθηκε και θεμελιώθηκε με βάση τα προσωπικά χαρακτηριστικά που διέπουν τα στελέχη της και τους εργαζόμενους της. 

Γι’ αυτό τον λόγο οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας εμπεριέχουν την αλήθεια μας , την εντιμότητά μας ,την ειλικρίνειά μας, τον επαγγελματισμό μας, την άμεση εξυπηρέτηση, την συνέπειά μας καθώς και την ικανότητα να “διαβάζουμε τα θέλω’’ του εκάστοτε πελάτη, που όντας μοναδικός και ξεχωριστός, με θέληση και πάντα ευχάριστη διάθεση δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για μια άριστη μεταξύ μας συνεργασία!! 

 

Με μεράκι και εξελικτική πορεία επιδιώκουμε συνεχώς να ενημερωνόμαστε για τα νέα πράγματα που γίνονται γύρω μας...να τα φέρνουμε και να τα προσαρμόζουμε στα Ελληνικά δεδομένα πρώτοι αλλά και να καινοτομούμε!
Go to top